Optiek Pelgrim banner
Home | Wie | Nieuw | Monturen | Brilglazen | Ecoline | Zonnebrillen | Low vision | Contact lenzen | Contact |

Optiek Pelgrim logo

Door de jaren heen zijn we geëvolueerd tot "DE OPTIEKZAAK" voor iedereen, waar wij U met plezier en kennis van zaken graag informeren en adviseren, en dit naar elk budget.


Tot Uw dienst sedert 1952.Varilux Center

Varilux, de uitvinder en marktleider in mutltifocale overvloeiglazen, heeft over gans Belgie Varilux Centra.

Een Varilux Center is een erkend expertise centrum voor analyse, aanbeveling en montage van progressieve glazen.

Optiek Pelgrim is dan ook fier één van deze opticiens te zijn die voldoet aan de strenge professionele eisen om het label Varilux Center te mogen voeren!

50 jaar terug lanceerde Essilor de eerste multifocale glazen (ook wel progressieve glazen genoemd). Daarmee werd het type Varilux geboren. In de loop van de voorbije tientallen jaren heeft Varilux zich kunnen opwerken tot wereldleider in progressieve glazen, door steeds beter en nieuwere brilglazen te fabriceren.

Vandaag biedt Varilux het meest complete gamma multifocale glazen in getint, wit, verkleurend, ultra-licht, verdund, onbreekbaar, krasbestendig, reflectie-vrij, vuilafstotend en anti uv filter! Dit alles met de gekende service en voldoening die U van Varilux kunt verwachten.

Trouwens geeft Varilux U een gewenningsgarantie en verbindt zich ertoe U gratis Uw Varilux Comfort, Physio, S-series glazen te vervangen indien deze geen voldoening zouden geven.

Als erkend Varilux Center biedt Optiek Pelgrim u tevens GRATIS een garantie van 3 jaar op: breuk, diefstal alsook een travelassistance in Europa en gratis onderhoud.

Wat uw Varilx Center belooft

Als uw ogen Varilux® glazen verdienen,
dan verdienen uw glazen een expert!

1/ Advies door professionals

Uw opticien geniet een voortdurende opleiding en is als geen ander op de hoogte van innovaties en technieken om het zicht te corrigeren. Vraag hem gerust om raad: hij zal uw probleem goed onderzoeken en zorgen voor een advies op maat.

2/ Echtheidscertificaat

Als u uw glazen komt ophalen, zijn die voorzien van het Varilux echtheidscertificaat. Daarnaast zult u zien dat alleen echte Varilux glazen zijn voorzien van de Essilor merkgravering, die uiteraard niet zichtbaar is als u uw bril draagt.

3/ Aanpassingsgarantie

Als u na een aanpassing- en gewenningsperiode van 60 dagen niet tevreden zou zijn over uw Varilux glazen, dan ontvangt u gratis een paar nieuwe corrigerende Essilor glazen van uw opticien.

4/ Garantie tegen breuk

Uw Varilux glazen worden gedekt door een garantie tegen breuk. Zouden uw glazen gedurende de garantieperiode van 36 maanden breken, dan mag u rekenen op eenmalige vervanging (identieke correctie en materialen van het glas). Daarbij is de FRANCHISE 0% voor het eerste jaar, 33% voor het tweede en 66% voor het derde jaar. Deze waarborg geldt niet voor krassen of beschadiging van de glasrand en kan alleen worden gegeven bij inleveren van de gebroken brillenglazen. De voorwaarde is dat u uw bril tweemaal per jaar moet laten nakijken. Dit onderhoud is overigens helemaal gratis en wordt door uw Varilux Center netjes bijgehouden op uw Iidmaatschapskaart.

5/ Garantie tegen diefstal

Uw Varilux glazen worden gedekt door een garantie tegen diefstal. Zou uw bril gedurende de garantieperiode van 36 maanden worden ontvreemd, dan mag u rekenen op één vervanging (identieke correctie en materialen van het glas). Daarbij is de franchise 0% voor het eerste jaar, 33% voor het tweede en 66% voor het derde jaar. Deze waarborg geldt alleen op vertoon van een proces-verbaal van de politie.

6/ Varilux® Europe Travel Assistance

Het zou jammer zijn als uw vakantie werd bedorven door het verlies van uw bril. Daarom verbindt uw Varilux Center zich ertoe een depannage-set te sturen naar uw vakantieadres (in eender welk EU-land). Deze set bestaat uit een bril voor het nabijzicht en een bril voor het vertezicht. U mag erop rekenen dat u de reservebrillen binnen 48 uur ontvangt (het weekend niet meegeteld). U kunt gedurende 36 maanden na aankoop één keer van deze service gebruik maken. Het telefoonnummer van Varilux® Europe Travel Assistance staat op uw lidmaatschapskaart.

7/ Gratis onderhoud

Op vertoon van uw lidmaatschapskaart bij uw Varilux Center® kunt u uw bril gratis laten nakijken (afstellen montuur, aanschroeven schroefjes).

VARILUXCENTRA

Gratis in de VARILUXCENTRA:

Drie jaar garantie op breuk glazen, diefstal, gratis onderhoud en travel assistance.

Varilux Typen

Varilux typen

  • Varilux S-series

  • Varilux Physio

  • Varilux Comfort

Crizal Alize

Altijd schone brillenglazen met Crizal Alizé

Transitions

Transitions

 

 

 
Copyright © 2007-2013 PELGRIM vof